Karrier

Juan Pablo Ángel fia Messi méltó utódja lehet - videó

Juan Pablo Ángel, az Aston Villa egykori sztárja és David Beckham jelenlegi csapattársa bizonyára büszke nyolc éves fiára, Tomy-ra, aki már most ámulatba ejtő ügyességgel bánik a labdával.

Juan Pablo Ángel az Aston Villa-ban

Az Aston Villa egykori és a Los Angeles Galaxy jelenlegi sztárja, Juan Pablo Ángel méltán lehet büszke nyolc éves kisfiára. A kis Tomy az alábbi videó-összeállításban látványos mozdulatokat bemutatva kergeti a bőrt, akárcsak a kétszeres aranylabdás Lionel Messi. A találgatások már meg is kezdődtek, vajon hova szerződik majd az ifjú Ángel; a szóbeszéd szerint Juan Pablo régi argentin klubja, a River Plate szurkolói szívesen tudnák a csapat soraiban.

Még egy összeállítás megtekinthető ide kattintva.

A büszke apa, a kolumbiai születésű Ángel az Atlético Nacional-ban kezdte pályafutását, mellyel a kolumbiai kupát is megnyerte. Ezután a már említett argentin River Plate-hez került, majd 2001-ben az Aston Villa-hoz, akkor rekordösszegnek számító 9,5 milliió fontért. A 2003/04-es szezonban összesen 23 gólt szerzett a birminghami együttesben, amit azóta senki sem tudott a briteknél felülmúlni. Jelenleg a Los Angeles Galaxy-ban játszik, ahol David Beckham csapattársa.