Premier League

Gera Zoltán aláírt a West Bromwich Albionhoz - hivatalos

A magyar válogatott csapatkapitánya kettő plusz egyéves szerződést kötött egykori klubjával, ahol újra Roy Hodgsonnal dolgozhat együtt.

Gera ismét a WBA-banKettő plusz egyéves szerződést kötött a West Bromwich Albion Gera Zoltánnal. A birminghami klub hivatalos honlapján közölte a hírt. A középpályás ingyen került vissza egykori klubjához.

"Jól éreztem magam a West Bromnál, négy évet töltöttem a klubnál, amit nagyon élveztem. Lehetőséget kaptam a csapattól, hogy kipróbálhassam magam az angol futballban, nagyszerű emlékeim vannak abból az időből. Arra is emlékszem, hogy amikor a Fulham játékosaként visszatértem Birminghambe, a szurkolók csodálatosan fogadtak. Ezekre a dolgokra mindig emlékezni fogok" – jegyezte meg korábban Gera a WBA-val kapcsolatban.

Gera Zoltán korábban már játszott a WBA-ban: 2004-ben a Ferencvárostól igazolt az angol klubhoz, amelyet csak 2008-ban hagyott el – három idénnyel ezelőtt a Fulhamhez írt alá. A birminghami együttesben 155 mérkőzésen szerepelt, s ezeken 25-ször talált az ellenfelek kapujába.