Videoton

Paulo Sousa elnézést kért a szurkolóktól

Paulo Sousa csapata 2-0-ás kaposvári veresége okán elnézést kért a szurkolóktól, de reméli, hogy a következő bajnokin újra sokan buzdítják majd a fehérvári futballistákat.

A magyar bajnoki címvédő Videoton a szombati bajnokin 2-0-ás vereséget szenvedett a Kaposvár együttesétől. A székesfehárváriakat az esős idő ellenére sokan elkísérték a somogyi találkozóra, ám az eredmény ismeretében csalódottan kellett távozniuk a Rákóczi stadionjából. A Videoton portugál trénere elnézést kért a piros-kékek szimpatizánsaitól, és arra kérte őket: a jövőben is nagy lelkesedéssel biztassák csapatukat.

"Először is a csapat nevében köszönöm, hogy a rossz idő ellenére is nagyon sokan elkísértek minket Kaposvárra. Lelkes szurkolóink nem ezt a teljesítményt érdemelték. Ahogy azt a mérkőzés utáni nyilatkozatomban is hangsúlyoztam, remélem ez volt az utolsó ilyen mérkőzésünk a szezonban. Megértem, ha a szurkolók csalódottak az eredmény miatt, mi is azok vagyunk. De nagyon fontos, hogy a jövőben is hasonló lelkesedéssel biztassanak bennünket a lelátókról, ezért mindenkit arra kérek, ne vegye kedvüket a csapat kaposvári szereplése, és készüljenek a szurkolók is a jövő szombati DVTK elleni bajnokinkra, ahogy mi is ezt fogjuk tenni"- nyilatkozta Sousa a vidi.hu-nak.