Mezbemutató

Itt az Olympique Marseille új meze

A francia elsőosztály korábbi bajnoka és a Coupe de la Ligue tavalyi győztese, az Olympique de Marseille bemutatta az új Adidas mezt, melyet a kontinentális mérkőzéseken fognak a játékosok viselni.

Az Olympique de Marseille lerántotta a leplet a csapat Adidas által tervezett új, európai mezéről - bár sokan azt kívánják, bár ne tette volna. A 2011/12-es idényre, ezzel együtt a Bajnokok Ligájában való szereplésre szánt szerelés alapszíne a narancs, utalva a csapat szurkolói által a ’80-as években viselt öltözetre, melynek hasonló színe a kirekesztés elutasítását és a sokszínűséget szimbolizálta. A kétségtelenül nemes gondolat szépségét azonban valamelyest „beárnyékolja” a színkavalkád, amitől a nézők könnyen lehet, hogy szédülni fognak…

Olympique de Marseille Euro mez

Olympique de Marseille mez kollekció

Bár a Marseille nem tudta megismételni 2010/11-ben az egy évvel korábbi bravúrt, amikor bajnok lett, így is ezüstérmesként végzett a francia Első Ligában és megnyerte a Coupe de la Ligue-t. Biztosítva van tehát a helye az UEFA Bajnokok Ligájának 2011/12-es szezonjában, vagyis fogunk találkozni az ellenfél összezavarására is alkalmas kollekcióval a gyepen.