Diósgyőr

Hazai pályán 10 emberrel is támadni kell - Benczés Miklós

A Diósgyőr trénere nem bánta meg, hogy emberhátrányban is támadófutballt akart játszatni, noha csapata a rendes játékidő utolsó percében bekapott gól miatt szenvedett vereséget.

Benczés Miklós győzelemre játszottVasárnap elkönyvelhette első vereségét az újonc Diósgyőr csapata, miután Benczés Miklós fia hazai pályán 2-1-re kikaptak a Magyar Kupa-győztes Kecskeméttől. A miskolciak a Ferencváros elleni találkozóhoz hasonlóan ezúttal is emberhátrányban fejezték be a mérkőzést: a játékvezető a 44. percben Gohérnak mutatta fel a piros kártyát. Az állás ekkor még 1-1 volt, de az eredmény tartása helyett a Diósgyőr inkább a győzelem kiharcolására törekedett - sikertelenül. 

"Jól kezdtünk, sima mérkőzésnek gondoltam a találkozót. A találatunk után figyelmetlenségből fakadt a kapott gól. A kiállítás után nem tudta a Kecskemét uralni a meccset, benne maradtunk tíz emberrel is. Csalódott vagyok Bacsa Patrik játéka miatt, nem tudta azt az erőszakos, határozott ritmust felvenni, mint a többiek, de az én hibám is a dolog, hiszen én cseréltem be. De azt nem bántam meg, hogy támadót küldtem pályára, hazai pályán tíz emberrel is támadni kell."- mondta a vasárnap esti találkozót követően Benczés Miklós.