Championship

David Beckham megszerzéséért mindent megtesz a Leicester

A Championshipben szereplő együttes thai tulajdonosa mindent megtesz azért, hogy teljesítse Sven-Göran Eriksson menedzser kérését.

David Beckhamet ismét Angliába csábítják - Fotó: AFP

David Beckham a másodosztályú Leicester City játékosaként térhet vissza Angliába. Sven-Göran Eriksson, a Rókák menedzsere mindenáron meg akarja szerezni a veterán középpályást. Beckham jelenleg a Los Angeles Galaxy játékosa, de januárban, amikor véget ér az MLS idénye, szívesen igazolna Európába.

Eriksson jól ismeri a 36 éves középpályást, mivel az angol válogatott szövetségi kapitányaként David Beckhammel együtt dolgozott a nemzeti csapatnál. Sőt mi több, a svéd szakember csapatkapitányként számított a játékosra. A Leicester thai tulajdonosának, Vichai Raksriaksornnak nem jelentene gondot fizetni a világsztár heti 200 ezer fontos fizetését hat hétig. 

A klub első embere nem is tagadta, Eriksson kérésére mindent megtesz azért, hogy megerősítse a csapatot. Az ázsiai terjeszkedésük miatt pedig különösen nagy fogás lenne Beckham leigazolása. A cél természetesen a Premier League-be jutás, amiért mindent megtesz Raksriaksorn.