Átigazolás

A PSG óriási összeget fizetne érte, Neymar társa mégis a Milanba menne

A francia L'Equipe szerint a Paris Saint-German hajlandó 40 millió eurót fizetni Gansoért, a Santos brazil válogatott irányító középpályása mégis a Milanba menne.

Ganso és Neymar

Idén tavasszal arab tulajdonosi kézbe került párizsi klub nem szűkölködik az anyagi javakban, az idei átigazolási szezonban számos neves labdarúgóval szóba hozták már. Többek között Kaká, Samuel Eto'o, Nicolas Anelka, Dimitar Berbatov is volt már a PSG célpontja, de egyelőre valamennyiüknél kudarcba fulladt a transzfer.

A legújabb értesülések szerint a franciák most a Santos 22 éves irányítóját, Paulo Henrique Chagas de Limát, ismertebb nevén Gansot szemelték ki maguknak. A Copa Américán a brazil válogatottban is szóhoz jutó fiatal 10-es iránt a PSG mellett az AC Milan és az Inter is érdeklődik, de  - akárcsak Neymar esetében - a Santosnál reménykednek benne, hogy Ganso legalább januárig a csapatuknál marad.

A PSG néhány nappal ezelőtt már tett egy 30 millió euróról szóló ajánlatot a braziloknak, de miután azt elutasították emeltek a téten. A soccernews.com szerint a Santos szeretné 50 millióig feltornászni az összeget.

Ugyanakkor nehezítheti az üzlet létrejöttét, hogy saját elmondása szerint Ganso legszívesebben a Milant választaná. A PSG-nél nemrégiben kinevezett sportigazgatója, Leandro viszont bízik benne, hogy meg tudja győzni honfitársát, hogy a franciákat válassza az olaszok helyett.