Rangadó

Szakály telt házra és győzelemre számít a Fradi ellen

A DVSC-TEVA játékosai nagyon készülnek a Ferencváros elleni rangadóra. Szakály Péter úgy érzi, a Loki lendületben van, és jó esély van rá, hogy vasárnap is megszerezzék a három pontot.

Debrecen"Amint vége volt a zalaegerszegi mérkőzésnek, fejben már a Fradi ellen készültünk" – nyilatkozta Szakály Péter a DVSC honlapján. – "Szurkoltunk nekik, hogy továbbjussanak az Európa Ligában, sajnos ez nem sikerült, nem öregbítik tovább a magyar futball hírnevét. Most már a bajnokságban kell virítaniuk, de úgy vettem észre, kicsit megtört a lendületük. A Diósgyőr ellen vesztettek két pont, és szerintem ez egy pici előnyt jelenthet számunkra a vasárnapi bajnokin. Lendületben vagyunk, két győzelemmel kezdtük a bajnokságot, és nem titkolt szándékunk, hogy háromból három legyen a mérleg. A bajnokság előtt is hangsúlyoztam már, hogy nagyszerű az öltözői hangulat, együtt van a csapat, mindenkivel megtaláljuk a közös hangot. Kiderült, ez nem csak fecsegés volt, az első pár meccsen ezt bebizonyítottuk. Ha így tudjuk folytatni akkor szép év elé nézhetünk."
 
A Loki irányító középpályása telt házra számít vasárnap az Oláh Gábor utcai stadionban:

"Nagyon bízom benne, hogy tele lesz a stadion. Többen kerestek már, hogy nem tudnék-e jegyet szerezni a mérkőzésre, ez is jelzi, nagy az érdeklődés. Bízunk a szurkolókban, a támogatásukban, 12. játékosként segíthetnek nekünk, a csapat részei, nagy szükség van rájuk. Ha úgy buzdítanak minket, mint eddig, akkor azt gondolom, hatalmas erőt ad majd nekünk."