NB I

Simek Péter és Farkas Balázs is megállapodott a Vasassal

A Székesfehérvárról elküldött Farkas Balázs és az Újpesttől elköszönő Simek Péter is megegyezett a Vasas-Híd csapatával, így a két rutinos játék a jövőben a piros-kékeket erősíti.

Az angyalföldi kluFarkas és Simek b hivatalos honlapjának beszámolója szerint a csapat vezetősége megállapodott a két "elzavart" futballistával.

A 31 éves Simek Péter 2000 és 2002 között már volt a Vasas csapatának tagja, összesen 62 találkozón húzta magára a piros-kék szerelést, egy bajnoki bronzot és egy MK-ezüstöt is bezsebelt a Fáy utcában.


Farkas Balázs a tavalyi szezonban még az aranyérmes Videoton csapatkapitánya volt, azonban Paolo Sousa érkezésével a 31 esztendős középpályásnak nem volt maradása Fehérváron. A játékos két évre kötelezte el magát Angyalföldre.

A Vasas két fordulót követően két vereséggel áll az OTP Bank Ligában, Komjáti András együttese egyelőre még formálódik. A két tapasztalt középpályás mellett Bárányos Zsolt is a rutint képviseli a csapatban, kérdés, hogy a 30 fölötti labdarúgók miként tudják majd segíteni a Vasas eredményes szereplését.