Magyar foci

A következő szezonban is Ness Hungary Kft. lesz az NB II névszponzora

A Magyar labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi elnökségi ülésén arról is döntés született, hogy a következő szezonban is a Ness Hungary Kft. lesz az NB II névszponzora - adta hírül az mlsz.hu

MLSZAz MLSZ elnöksége kedden délután, a Telkiben rendezett 2010-11-es díjátadó gálát követően tartotta meg soros ülését. A napirendi pontok között szerepelt a megyei elnökségek vezetőinek megválasztása is, a testület az alábbi megyei elnökök kinevezését hagyta jóvá (a tisztségviselők társadalmi elnökként látják el feladatukat):

Bács-Kiskun megye: Szabó Mihály
Baranya megye: Réfi Gábor
Békés megye: Dankó Béla
Borsod megye: Balázs András
Csongrád megye: Kis-Rigó László
Fejér megye: Bencsik István
Győr-Moson-Sopron megye: Bolla Péter
Hajdú-Bihar megye: Tasó László
Heves megye: Jakab Gábor
Jász-Nagykun-Szolnok megye: dr. Mosonyi Géza
Komárom-Esztergom megye: dr. Kancz Csaba
Nógrád megye: Barna János
Pest megye: Szlahó Csaba
Somogy megye: Szita Károly
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Szalacsi Árpád
Tolna megye: Süli János
Vas megye: prof. dr. Gadányi Károly
Veszprém megye: Császár László
Zala megye: Preisinger Sándor

Az elnökség döntése értelmében az NB II névszponzora a következő szezonban is a Ness Hungary Kft. lesz, a vállalat eddigi 38 millió forintos támogatását csapatonként 100 ezer forinttal emeli meg.

Az elnökségi tagok megerősítették, hogy Bicskei Bertalant az MLSZ saját halottjának tekinti. A július 16-án elhunyt kiváló szakemberről az MLSZ támogatásával könyv készül, a Sport Televízió pedig Bicskei Bertalan csütörtöki búcsúztatásának napján műsorára tűzi a volt szövetségi kapitányról forgatott, "Hány éves a kapitány?" című portréfilmet, amelyet egyébként az MLSZ munkatársai jegyeznek szerzőként.