Felkészülés

A házigazda Bayern lesz a Barca ellenfele az Audi-kupa döntőjében

A házigazda Bayern München került ki győztesen a Münchenben zajló négycsapatos torna, az Audi-kupa másik elődöntőjéből, büntetőpárbajban bizonyultak jobbnak a bajorok az AC Milannál. A fináléban Bayern-Barcelona összecsapás lesz.

Rafinha (balra) és Badstuber (jobbra) kikapcsolta a játékból Cassanót

Ibrahimovic már a 4. percben megszerezte a vezetést a vendégeknek: egy hosszú indítás után Neuer mellett a hosszú sarokba lőtt. Fél órával később egyenlített a Bayern: Kroos higgadtan helyezett 18 méterról a bal alsó sarokba. Több gól már nem született, a másik elődöntőhöz hasonlóan itt is a büntetők döntöttek.

Mégpedig a házigazdák javára: egyedül a fiatal olasz utánpótlás-válogatott csatár, Alberto Paloschi hibázott, így a Bayern játszik a döntőben a Barcelonával.

Audi-kupa, elődöntő:
Bayern München-AC Milan 1-1 (1-1), tizenegyesekkel 5-3
München, Allianz Arena, 69 ezer néző, vezette: Peter Sippel (német).
BAYERN MÜNCHEN: Neuer - Rafinha (J. Boateng, 72.), Van Buyten, Badstuber, Lahm - Tyimoscsuk (Luig Gustavo, 62.), Schweinsteiger - Robben (Alaba, 72.), Kroos, Müller - Gomez. Vezetőedző: Jupp Heynckes.
AC MILAN: Abbiati - Abate (Valoti, 62.), Nesta (Thiago Silva, 62.), Bonera, Taiwo - Gattuso (Ambrosini, 46.), Van Bommel, Emanuelson - K-P. Boateng (Antonini 62.) - Ibrahimovic (Paloschi, 46.), Cassano (Robinho, 62.). Vezetőedző: Massimiliano Allegri.
Gólszerző: Kroos (34.), ill. Ibrahimovic (4.)