Esküvő

Megházasodott Big Ben, vége a botrányoknak?

Címkék:

A Big Benként is ismert profi NFL-játékos, Ben Roethlisberger házasságot kötött párjával, Ashley Harlannal. A Pittsburgh Steelers 29 éves irányítója a napokban vezette oltár elé kedvesét, Ashley Harlant. A hatalmas termetű Roethlisberger lagziján több mint 600 vendég jelent meg, többek közt Dan Rooney, a Pittsburgh csapatának elnöke, Mike Tomlin, a csapat edzője, de ott volt Jerome Bettis és James Harrison is, csapattársai.

Big Ben és Ashley mint férj és feleség

Az USA Today információi szerint Tomlinnak külön engedélyt kellett kérnie az NFL-től, hogy részt vehessen a lagzin, ugyanis a jelenleg is tartó lockout időszak miatt a játékosok nem léphetnek kapcsolatba a csapat irányító stábjával, így edzőjével sem. Az esküvőt az Ohio-i Christ Church Grove Farm templomban tartották, és beszámolók szerint mindenütt biztonsági embereket lehetett látni, valamint a rendőrség körülzárta a templomot, hogy távol tartsák a kíváncsi tekinteteket.

A párt eskető pap a következőt nyilatkozta a Pittsburgh Tribune-Review-nek:

"Egy olyan napon és korban, mikor oly könnyű a rossz utat választani, Ben Isten útját választotta. Csodálatos példát állít ezzel, mert ő maga is egy példakép. Bizonyított, hogy megváltozott, és Isten útját járja."

A pap Roethlisberger zűrös múltjára utalt; a profi sportolót kétszer is gyanúsították szexuális zaklatással (2 fiatal lányt akaratuk ellenére egy bár fürdőjébe zárt és zaklatta őket), ám úgy tűnik mostanra lezárta botrányokkal teli időszakát, és idejét feleségének és a karrierjének szenteli.

Big Ben és Ashley mint férj és feleség

Big Ben és Ashley mint férj és feleség

Az esküvői limuzinok

Dan Rooney, a Pittsburgh csapatának elnöke érkezik