NB I

Leo Beenhakker is jelölt a sportigazgatói posztra Újpesten

megosztom

Az Újpest labdarúgócsapatának közleménye szerint az egyesület augusztus elejéig kinevezi az új sportigazgatót. A lila-fehér klub július 20-án közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a sportszakmai feladatok stratégiai irányítását a jövőben más szakemberre bízza, és szerződést bont Kovács Zoltán sportigazgatóval. A jelöltek között van a holland Leo Beenhakker is.

Leo Beenhakker lehet az Újpest sportigazgatója

"Meg tudom erősíteni azt az információt, amely szerint a holland Leo Beenhakkerrel is tárgyalunk a sportigazgatói poszt betöltéséről. Nem csinálunk titkot ebből, azonban el kell mondanom, hogy nem ő az egyetlen jelölt, további három szakemberrel egyeztetünk a közös munka lehetőségéről. Összesen tehát négy jelölttel állunk kapcsolatban, és legkorábban pénteken várható a bejelentés. Szeretném megjegyezni azt, hogy eredménytelen tárgyalások esetén előfordulhat, rövidebb ideig – ez az időszak egy-két hónapig is húzódhat – senki nem tölti be ezt a posztot az Újpest FC-nél. A fontos számunkra az, hogy olyan sportigazgatót találjunk, aki a klub sportszakmai stratégiai jövőképének minden tekintetben megfelel." - olvasható dr. Bartha Csaba ügyvezető igazgató közleménye az ujpestfc.hu-n

A 68 éves holland szakember közel 40 éves edzői pályája alatt többek között dirigálta az Ajaxot, a Real Madridot, a holland és a lengyel nemzeti válogatottat is. Legutóbb a Feyenoord kispadján ült.

megosztom