NB I

A harmadik kapura lövésnél már 3-0 volt - Sisa

A Kecskemét  magabiztosan, 4-0-ra győzött a vendég Kaposvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén. A két tréner a találkozó után értékelte a látottakat.

A KTE trénere a közönségnek köszönte meg a bíztatást a 4-0-s siker után, de Sisa Tibor is kiemelte Jánvárit, aki élete első NB I-es meccsén fel tudta venni a ritmust.

"Ilyenkor könnyű okosnak lenni. Nagyon nehéz meccsre számítottunk. Kemény sorozaton vagyunk túl, sokat is utaztunk. A mai meccsen sikerült könnyen gólokat rúgnunk, és utána futballoznunk is. Okosan játszottunk, nem rohantunk. A múltkor kritizáltam a saját játékosaimat, most viszont szeretnék gratulálni nekik, mert kitettek magukért. A közönségnek is megköszönném, mert tudták, hogy kell a segítség. Fontos három pontot szereztünk" - jegyezte meg Tomiszlav Szivics, a kecskemétiek szakvezetője.

"Tavasszal szinte ugyanilyen mérkőzést játszottunk, deja vu érzése van az embernek. Több játékos is enerváltan játszott a meccsen. Talán a harmadik kapura lövésnél már 3-0 volt. Eddig is tudtuk, hogy nem lesz egyszerű és könnyű. Voltak jó teljesítmények is és rosszak is. A második félidőben többet birtokoltuk a labdát, helyzetecskéket is kialakítottunk, de 4-0 a vége. Megdicsérném Jánvárit, aki élete első NB I-es meccsén fel tudta venni a ritmust" - idézte a kesport.hu Sisa Tibort a találkozó után.