Átigazolás

Közeledik a City Agüeróhoz

Közeledik egymáshoz az Atlético Madrid és a Manchester City Sergio Agüero klubváltása ügyében: a The Sun szerint 38 millió fontot kínáltak az angolok az argentin támadóért. Roberto Mancini, a City menedzsere pedig már arról beszélt, milyen szerepet tölhetne be csapatában a futballista.

Közeledik egymáshoz az Atlético Madrid és a Manchester City Sergio Agüero klubváltása ügyében: a The Sun szerint 38 millió fontot kínáltak az angolok az argentin támadóért

"Agüero fiatal, rendkívül gólerős csatár. Hamarosan a világ egyik legjobbja lesz. Még csak 23 éves, van ideje még kibontakozni - mondta az olasz menedzser. - Hasonlít Tévezhez, játszhat Carlosszal párban, vagy Balotellivel és Dzekóval. Emellett visszavont csatárként is bevethető. Rendkívül technikás, sok évig pallérozódott az Atlético Madridban, és most már készen áll arra, hogy a Premier League-ben bizonyítson. "

A Sky Sports arról tudósított, hogy 48 órán belül megkezdődthetnek a tárgyalások a felek között Agüero átigazolásáról. Korábban úgy hírlett, az argentin csatár honfitársa, Carlos Tévez pótlására érkezhet a City of Manchester Stadionba, de a jelek szerint nem vár "Carlitos" távozására a gyárvárosi alakulat. Úgy tűnik szupererős argentin támadósor van kialakulóban Roberto Mancini csapatában.