Európa Liga

Fejben még fel kell nőnünk - Prukner László értékelt

megosztom

A hosszabításban a norvég Aalesund csapatától 3-1-es vereséget szenvedő, és így összesítésben egy góllal alulmaradó Ferencváros búcsúzni kényszerült az európai kupaporondtól. A mérkőzést követően Prukner László, a Fradi vezetőedzője nyilatkozott az Üllői129 stábjának.

"Sajnálom a kiesést, úgy gondolom, hogy az első félidőben fegyelmezetten játszott a csapat, mindenki tudta, hol a helye, és mit kell játszania. Aztán sajnos kijöttek az egyéni hibák, azok miatt kaptuk a gólokat is. A végjátékokban, a második félidő és a hosszabbítás második félidejének utolsó perceiben kaptunk gólokat, ez a koncentráció hiányát jelentheti, fejben fel kell nőnünk az Európa Ligához" - mondta Prukner László az Üllői129-nek.

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, 2. mérkőzés
Aalesund (norvég) - Ferencvárosi TC 3-1 h.u. (0-1,2-1,2-1)
Aalesund, Color Line-stadion, 5124 néző
V: Marciniak (lengyel)
Aalesund: Grytebust – Olsen, Tollas, Arnefjord, Jääger – Morrison, Ulvestad (Post 63.) – Okoronkwo (Fuhre 81.), Barrantes, Parr – Sellin (Myklebust 20.)
FTC: Ranilovic – Júnior, Otten, Grúz, Fülöp N. – Morales, Maróti, Józsi (Balog 90.), Andrezinho – Abdi (Rodenbücher 70.) , Oláh L. (Félix 85.)
Gól: Barrrantes (72., 11-esből), Fuhre (87.) Post (119.) ill Oláh (42.)
TJ: az Aalesund 4-3-as összesítéssel

A mérkőzés összefoglalója:

megosztom