Karrier

A Haladás ifjú tehetsége megelőlegezettnek érzi Aczél bizalmát

A szombathelyi szurkolók kedvence, Kovács István szerint a csapatba nem a szurkolók miatt, hanem az alapozás alatt nyújtott teljesítménye miatt került be.

Kovács István a Haladás felnőttcsapatában bizonyíthatA Haladás-szurkolók a csapatba követelték, de Kovács István úgy érzi, az alapozás során nyújtott produkciója miatt kapott bizalmat a PMFC ellen.

- Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni - mondta a haladasfc.hu-nak a 19 éves játékos. - Nem éreztem azt, hogy a Pécs jobb csapat, mint mi. Amikor emberelőnybe kerültünk akkor is fent hagytak négy védőt. Tartottak tőlünk. Ennek ellenére emberelőnyben rúgtak egy szerencsés gólt. Nem mondom, hogy izgultam, de azért mégiscsak ez volt a debütálásom

A Kokónak becézett játékos már most a vasi szurkolók kedvencének számít, de úgy érzi, nem ezért került a csapatba.

- A csapatba nem a szurkolók miatt, hanem az alapozás alatt nyújtott teljesítményem miatt kerültem. Persze annak nagyon örültem, hogy megkaptam ezt a valljuk be, megelőlegezett bizalmat Aczél Zoltántól. Neki, magamnak és a társaknak kell első körben megfelelni. Aztán, ha jó leszek, a szurkolók biztosan szeretni fognak. Helyre kell hozni a pécsi vereséget. Persze tudom, nem lesz könnyű. Azt, hogy kezdő leszek-e, nem tudom, de nagyon remélem. Az majd ítéletet mond arról is, hogy miként dolgoztam az edzéseken.