NB I

Nem mi leszünk a Fradi elleni meccs esélyesei - Benczés Miklós

Az OTP Bank Liga második fordulójában a Diósgyőr a Ferencváros otthonába látogat. Ennek apropóján az újonc DVTK mestere, Benczés Miklós a 63.hu-nak adott interjújában a rangadó esélyeiről és a Diósgyőr bajnoki céljairól beszélt.

Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzőjeBenczés szerint a Zalaegerszeg elleni hétvégi 4-1-es győzelem ellenére továbbra is a bentmaradás a cél a borsodiaknál. "Egy csapat ha feljut az NB II-ből, akkor a célja nem lehet más, mint a bentmaradás. Jópár fordulónak el kell még telnie, hogy kirajzolódjon a DVTK valós ereje. A ZTE nem jó formában játszott, mi pedig a szokásosnál jobb játékot produkáltunk."

Benczés Miklós a Fradi elleni rangadó előtt a fővárosiak edzőjét, Prukner Lászlót és csapatát, valamint az őket körbevevő milliőt is méltatta."Biztos vagyok benne, hogy nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei, hiszen a Ferencváros egy bajnokesélyes csapat. Ráadásul Prukner László egy nagyon jó edző, kiválóan rotálja a játékosait, ezért nem hiszem, hogy hátrányt jelentene számukra a hétközi Európa Liga-mérkőzés."

A Diósgyőr vezetőedzője beszél még az NB I és a másodosztály közötti különbségről is. A teljes interjút alább meghallgathatod.