NBA

Michael Jordannel kosarazhattak a Bobcats hűséges szurkolói

Azok részére, akiknek az egész évadra szóló bérletük van a Charlotte meccseire, most rendkívüli lehetőség nyílt: Michael Jordan vezetésével edzhettek és beszédét is meghallgathatták a Bobcats Fantasy Camp keretében.

Jordan a Bobcats edzőtáborában - Fotó: NBA.com

A Bobcats hű szurkolói késő délután, a tinédzsereknek rendezett program után gyűltek össze a Time Warner Cable Arenában, az észak-karolinai Charlotte-ban, hogy meghallgathassák az NBA legendás játékosának, Michael Jordannek a beszédét, majd a 48 éves profi tartson nekik edzést. Végül a mester vezetésével még egy mérkőzést is lejátszhattak maguk között.

A fiatalokat körbevitték a Charlotte Bobcats életének közönség elől elzárt terein, így az öltözőkben, edzőtermekben, és találkozhattak a csapat vezetőivel, edzőivel is. Ezen felül lehetőségük nyílt kérdéseket is intézni Jordanhez, melyek közül az egyik az volt, vajon tud-e még a Chicago Bulls régi csillaga zsákolni. Válasz helyett a 48 éves sztár inkább tettel bizonyított:

A bámulatos megmozdulást követően elégedetten zsebelte be nézői álmélkodó pillantásait.

Jordan a nap végén felnőtt közönségének kifejtette, ez a találkozó jóval több volt, mint egy kis kosarazás: „Mindig is úgy gondoltam, közvetlenebb kapcsolatra van szükségünk a szurkolóinkkal. Ez egy lépés ebbe az irányba, de csak az első. Egyúttal meg is akartuk ezzel köszönni hűséges szurkolóink támogatását. Sajnos nehéz időket élünk meg, de a tudtukra akarjuk adni, mennyire összetartozunk.”