NB I

Az MTK-ból igazolt középső védőt a Vasas, amely tovább erősödhet

Sütő Lászlóval 1+1 éves szerződést kötött az angyalföldi klub, de egy cseh kapus és egy korábbi U21-es bosnyák válogatott támadó is érkezhet.

Sütő László aláírt a Vasashoz - Fotó: sportandmedia.com

A Vasas-HÍD keddi, Netanya elleni felkészülési mérkőzésén két új játékos is pályára lépett Komjáti András csapatában. A kapus Lubos Ilizit már régóta szerette volna megszerezni az angyalföldi klub, most úgy tűnik, a szlovák hálóőr nagy valószínűséggel mégis piros-kékbe öltözhet.
A 29 éves, 190 centi magas kapus az elmúlt öt évből négyet a cseh első osztályú Plzen csapatánál töltött - egy szezont lehúzott közben a Púchov gárdájánál -, de előtte öt esztendőn keresztül a Spartak Trnava kapuját őrizte.

A másik új bemutatkozó a 27 éves, egyszeres felnőtt válogatott bosnyák csatár, Jusuf Dajic volt. A támadó a Vasas hivatalos oldala szerint a Zvijezdivánál nevelkedett, majd az NK Slavonijához szerződött, ahol 13 meccsen kilencszer volt eredményes. Húszévesen mutatkozott be a horvát élvonalban, a Kamen Ingrad színeiben. Azóta már a bosnyák U21-es válogatottban is rendszeresen játéklehetőséget kapott. Komjáti András tájékoztatása alapján Dajic sorsa a napokban eldől, de a bosnyák támadónak jó esélye van arra, hogy a Vasas játékosa legyen.

Bár Sütő László nem lépett pályára a keddi felkészülési meccsen, az MTK-tól érkezett középső védő már a Vasas-HÍD játékosa, vele 1+1 éves szerződést kötött a klub.