Európa Liga

A kazahok házi gólkirálya szerint az Aktobe magasabb osztályú a KTE-nél

A KTE 1-1-es döntetlent játszott az Aktobe ellen az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésén. A csütörtöki visszavágó előtt a kazah játékosok visszafogottan nyilatkoztak.

Még minden nyílt a visszavágó előttA sports.kz-n adott nyilatkozatokat fordított le a kesport.hu, amelyben a kazah Aktobe játékosai a KTE elleni BL-visszavágóról beszélnek.

Szamat Szmakov: "Ez egy jó csapat. Látni, hogy erős légiósok játszanak náluk. Úgy gondolom, hogy előttünk áll egy érdekes, de ugyanakkor nehéz meccs. A Kecskemétet itt nem ismerik, ezért sorolják alacsonyabb osztályba. Magyarországon a szurkolók viszont fordítva gondolják."

Emil Kenzsiszariev: "A Kecskemétet nem szabad leértékelnünk. Hiszen ők a Magyar Kupa győztesei, és ez nem véletlenül van így. Egyszerű, a szurkolóink közül sokan nem látták a játékukat, mi viszont láttuk."

Marat Hajrulin: "A Kecskemét az egyik legerősebb csapat, amelyikkel eddig meg kellett küzdenünk hasonló szakaszban.A pontok állása alapján, illetve az Európa Liga tapasztalatai alapján – igen a mi csapatunk magasabb osztályú" - nyilatkozta a kazah együttes házi gólkirálya.