Átigazolás

Gulácsit kölcsönadták a Hull Citynek - hivatalos

A Liverpool hivatalosan bejelentette, hogy kölcsönadta Gulácsi Pétert a Hull Citynek. Az U21-es válogatott kapus 2012. június 30-ig szóló szerződést írt alá a másodosztályban szereplő együttessel.

Gulácsi Péter a Hull Cityhez került kölcsönbeA magyar portás az MTK neveltje, 2008-ban vásárolta meg a Liverpool. Tapasztalatszerzés céljából már többször kölcsönadták alsóbb osztályú alakulatoknak, így a Hereford United és a Tranmere Rovers gárdáját is erősítette. A 2010-2011-es szezon tavaszi felében már második számú kapusként számolt vele Kenny Dalglish menedzser, Pepe Reina állandó tartalékjaként.

Az már korábban köztudott volt, hogy Gulácsit a következő szezonra szeretné kölcsönadni a Liverpool, az Európa- és világbajnok Pepe Reina mögött nem sok babér termett számára, ráadásul a Vörösök a napokban leigazolták az AS Romától Donit, így még egy rutinos vetélytársa érkezett a posztra. Az angol sajtó azt is megszellőztette, hogy a Hull City lehet a 21 éves hálóőr következő állomáshelye, a hír igaznak bizonyult.