Kikapcsolódás

Vereség Wimbledonban? Ugyan már! - Nadal Mallorcán nyaral

Lehet, hogy Rafael Nadal nem nyert idén Wimbledonban, de láthatóan nem tölt túl sok időt szomorkodással. A 25 éves teniszcsillag barátnőjével, a gyönyörű Maria Francisca Perello-val jelent meg tegnap Mallorcán a tengerparton.

Rafael Nadal a tengerpartonMaria Francisca Perello

Arra, hogy a parton tartózkodókat a csinos hölgy vagy a teniszező hozta inkább lázba, nehéz lenne válaszolni: mindkettőjüket megbámulták az arra járók.

Nadal sztorizgat a vízben
Úgy tűnik, a boldog párt a kamerák csattogása sem zavarta meg a pihenésben; rengeteg róluk készült fotó látott napvilágot, megörökítvén a tengerparton töltött délutánjukat.

Szenvedélyes csók a tengerparton
Mariát barátai és családja Xisca-nak szólítja. Több éve van együtt Nadallal, és románcuk saját bevallásuk szerint viharoktól mentes. Egy barátjuk, Pedro Hernandez nemrégiben a következőket nyilatkozta a párosról: "Raf és Xisca mindketten szerény, félénk és egyszerű emberek, nem érdekli őket a felhajtás és a celeb életmód. Amikor a tornáknak vége, összejönnek és lazítanak."

"Raf és Xisca"
Xisca jelenleg az üzleti élet csínját-bínját igyekszik elsajátítani Mallorcán, ahol a teniszező igazi hírességnek számít.