Copa América

Újabb paraguayi szurkoló villantotta meg melleit - fotó

A paraguayiaknál lassan hagyománnyá válik, hogy a szurkolók között feltűnik egy-egy dúskeblű hölgy, aki hazája nemzeti színű trikójában feszít.

Szurkoló a Copa América Paraguay-Brazília mérkőzésén
Miután a 2010-es dél-afrikai világbajnokság ideje alatt feltűnt Larissa Riquelme, és a dekoltázsába rejtett mobiltelefonjával egycsapásra megkedveltette a paraguayi focit a világgal, az idei Copa Américára már előkerültek követői is. Miután a csoportmeccseken feltűnt az új üstökös, Patty Orué, az elsőszámú szurkolóhölgy sem maradt tétlen, igyekezett minél több szurkolót magával ragadni a Brazília elleni negyeddöntőn. Azonban a lelátón tovább vizsgálódva újabb gyöngyszemre bukkantunk. A legújabb "felfedezettnek" már a szűk ruha nem jelentett akadályt, kibuggyantak méretes keblei.

Elgondolkodtató ez a hölgyáradat Paraguay meccsein, és az őket körülvevő hatalmas szeretet a lelátókon. A magyar foci előljárói is elgondolkodhatnak azon, hogy érdemes lehet szemrevaló szurkolók bevonásával növelni az NB I igen alacsony nézőszámát. Ami biztos, felhozatalban nálunk sincs hiány, sőt...