Debrecen

A bajnoki címért harcolunk - Mészáros Norbert

A pénteki, Vasas elleni találkozón egy év után újra pályára léphetett tétmérkőzésen Mészáros Norbert, a debreceniek jogtalanul eltiltott játékosa. A hétvéd jól érezte magát az "élesbevetésen", és csapatával meg sem állna az aranyéremig.

Mészárost bundázás gyanúja miatt még tavaly tiltotta el az európai szövetség, de mint azóta már kiderült, a szervezet alaptalan vádak alapján büntette meg a játékost. A 30 éves hátvéd az idei szezonban ismét visszakerült az első csapathoz, sőt, Kondás Elemér vezetőedző már az első fordulóban a kezdőcsapatba jelölte a játékost.

"Nagyon jól éreztem magam a pályán, már igazán hiányzott a tétmeccs hangulata - mondta a dvsc.hu-nak Mészáros Norbert. - Utoljára tavaly májusban játszottam NB I-es mérkőzést, azért dolgoztam nyáron keményen, hogy a kezdőcsapat tagja lehessek a bajnoki rajtnál. Hallottam, hogy a szurkolók biztattak és üdvözöltek, ami nagyon jó érzés volt. Sajnos a történtek már az egész életemet végigkísérik, nem lehet kitörölni, de próbálok nem rá gondolni, és a játékra koncentrálni."

Mészárosnak jól sikerült a visszatérés, hiszen a Debrecen 5-2-es győzelmet aratott a Vasas felett. A mutatott játék alapján sok szakértő a bajnokság egyik legnagyobb esélyeseként tartja számon a Lokit, és a védő is beismerte: idén újra az aranyérem lebeg a szemük előtt.

"Az első mérkőzés mindig nagyon fontos, és mi nagyarányú győzelmet arattunk, ami lökést adhat egy jó folytatásra. Dolgozunk tovább, hiszen a céljaink eléréshez a lehető legtöbb meccset meg kell nyerni. A bajnoki címért harcolunk, és bízunk a sikerben" - mondta a Bajnokok Ligáját is megjárt labdarúgó.