Copa América

Nem érdemeltünk vereséget - Javier Zanetti

Javier Zanetti szerint Argentínának kellett volna továbbjutnia a Copa América negyeddöntőjében, mert végig  jobban futballozott ellenfelénél, Uruguaynál.

Zanetti szerint Argentína jobb volt mint Uruguay
Mint arról korábban már beszámoltunk, a házigazda argentin válogatott tizenegyespárbaj után alulmaradt Uruguayjal szemben a dél-amerikai kontinenstorna második negyeddöntőjében. A két "ősi rivális" nagyon feszült hangulatú találkozót vívott egymással, számos sárga lap valamint két piros lap is elővillant a játékvezető zsebéből.

Mivel sem a rendes játékidőben, sem a ráadásban nem bírtak egymással a csapatok, következhetett a mindent eldöntő büntetőpárbaj, ahol Carlos Tévez hibájának - Muslera bravúrjának - köszönhetően Argentína búcsúzott a további küzdelmektől.

Javier Zanetti, az argentin válogatott rangidőse szerint együttese nem érdemelt vereséget a szombati találkozón.

"Argentína 120 percen kereszetül jobban futballozott mint Uruguay, de képtelenek voltunk elég gólt szerezni. Sajnálom, hogy üres kézzel kell távoznunk a Copáról, különösen azután, hogy mi mindent megtettünk a továbbjutásért"- mondta a tuttomercatoweb.com-nak az Inter 38 éves hátvédje.