NB I

Nehezebb szezon vár ránk, mint tavaly - Aczél Zoltán

Mint arról a hatharom.hu is beszámolt, az OTP Bank Liga 1. fordulójában a Pécs csapata legyőzte a mérkőzést Halmosi kiállítása miatt emberhátrányban befejező Haladást. Aczél Zoltán sajnálja, hogy elrontották a rajtot.

Az újonc pécsiek Horváth góljával legyőzték a szombathelyieket, vagyis győzelemmel debütáltak az élvonalban. A baranyaiak számára nagy segítséget jelentett, hogy a Haladás egyik legjobb játékosa, Halmosi Pézer az 57 .percben begyűjtötte második sárga lapját is, így idő előtt volt kénytelen elhagyni a játékteret. Aczél Zoltán vezetőedző elmondása szerint, ép leszerették volna cserélni az egykori válogatott középpályást, de ez a terv nem valósult meg.

"Sajnálom, hogy elrontottuk a rajtot. Több volt ebben a meccsben. Természetesen gratulálok a Pécsnek, nem akarom elvenni tőlük a győzelmet, de nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy ma ponttal, pontokkal távozzunk. A sors fintora, hogy Halmosi cserelapja már meg volt írva, le akartam őt hozni, amikor aztán kiállították. Egy biztos, az már most látszik, hogy sokkal nehezebb szezon vár ránk, mint tavaly." - nyilazkozta a találkozóról a szakvezető.