Átigazolás

Barca-Real versenyfutás Neymarért

A Neymarért folytatott versenyből kiszállt a Chelsea, a Real Madrid és a Barcelona harcol a fiatal támadó aláírásásért - állítja a játékos ügynöke, Wagner Ribeiro. A Barca ugyanakkor csak jövőre, a Real viszont azonnal szerződtetné a 19 éves tehetséget, a pénzt egyik fél sem sajnálná Neymarért.

A Barcelona és a real Madrid verseng Neymarért 

"A pontos helyzet a következő: a Barcelona a következő szezon után szeretné szerződtetni Neymart, és akkor fizetne érte, a Madrid már most vinné, és letenné érte a pénzt. A fő probléma most az, hogy Neymar szeretne játszani a klubvilágbajnokságon a Barcelona ellen, és a Santos is azt erőlteti, hogy válassza a Barcát, mert akkor még decemberben is a csapatot erősítené" - mondta Ribeiro.

"Neymar inkább a Real Madridban szeretne futballozni" - tette hozzá a menedzser, aki szerint a Chelsea már feladta a csatár megszerzéséről szőtt álmait.

A múlt héten arról szóltak a hírek, hogy a Real Madrid már jelezte a Santosnak, hogy hajlandó a 45 millió eurós kivásárlási árat kifizetni a 19 éves csillagért. A klub állítólag korábbi játékosát, Ronaldót is megkérte, hogy segítsen a transzfer megkötésében. Ugyanakkor a katalánok a pletykák szerint 50 milliót is letennének érte Luis Alvarónak, a Santos elnökének az asztalára, aki még tovább srófolná a vételárat, új szerződést akar, megemelt kivásárlási összeggel...

Neymar jelenleg a Copa Américán érdekelt, vasárnap este 21 órától Paraguay ellen lépnek pályára a negyeddöntőben. Jövőjéről a dél-amerikai kontinenstorna után születhet döntés.