Ferencváros

Prukner László a három pontért utazik egykori csapatához

A Ferencváros szakmai igazgatója elmondta, ha fejben jól kezelik a játékosok a versenyhelyzetet, akkor nem kell senkitől se tartaniuk.

Prukner László győzni megy Kaposvárra

Mivel a Ferencváros halasztási kérelmét nem fogadta el az MLSZ, Prukner László együttese vasárnap Kaposváron lép pályára. A zöld-fehérek szakmai igazgatója már az AAlesunds elleni Európa Liga-selejtező sajtótájékoztatóján elmondta, több változás is várható hétvégére a kezdőcsapatban.

- Nehéz persze háromnaponta meccset játszani, és mostanság ebben van részünk, ráadásul sokszor extra körülmények mellett. Bízunk abban, hogy ez a folytatásban sem okoz gondot, ennek érdekében fogok folyamatosan változtatni az összeállításon, mindenkit hadra fogni a keretből a meccsek során. Mindenkire szükség van, aki a játékoskeretünkben van, hiszen minden fronton igyekszünk helytállni, és ha fejben ezt jól kezelik a játékosok, akkor nem kell senkitől se tartanunk. A helyzet egyszerű: egy játékosunknak, amikor lehetőséget kap, hoznia kell a maximumot, és akkor eredményesek lehetünk Kaposváron is, ahová értelemszerűen nyerni megyünk, hiszen a bajnokságban is szeretnénk jól teljesíteni - nyilatkozta a Ferencváros szakmai igazgatója az ftc.hu-nak, aki korábban hosszú évekig volt a Rákóczi trénere.