Manchester City

Mancini Agüerót és Nasrit is szívesen látná a csapatban

A Manchester City nem akar leragadni a Premier League harmadik helyén, ezért a klub vezetése tovább erősítené az együttest.

Roberto Mancini egyre feljebb szeretne jutni a City-vel - fotó: AFP

A Manchester City menedzsere tovább erősítené a csapatát. Roberto Mancini Sergio Agüero és Samir Nasri leigazolásáról is szót ejtett a Sky Sportnak.

„Agüero az a játékos, akinek helye lenne nálunk, mert fiatal és jó játékos, akárcsak Carlos Tévez. Sok gólt tud szerezni, és képes lenne együtt játszani Mario Balotellivel és Edin Dzekóval. Lehetséges, hogy csatlakozik hozzánk” – jelentette ki az olasz szakember, ám az Atlético Madrid játékosát a Real Madrid és a Juventus is meg akarja szerezni.

Mancini másik kiszemeltjéről, Samir Nasririól elmondta, reméli, hogy még július végén sikerül nyélbe ütni az üzletet a megvételéről, ugyanis már csak egy év van hátra a szerződéséből az Arsenalnál, így most kaphat érte utoljára pénzt Arsene Wenger.

„Neki még szerződése van az Arsenallal, így sok mindenen múlik a szerződtetése. Bonyolult a helyzete, de remélem meg tudjuk venni, mivel szükségünk van még játékosokra” – tett hozzá az Inter korábbi edzője.