Tenisz

Hingis visszatérne, ha Federerrel párosozhat a londoni olimpián

  • VNA

Ha megvalósul, igazi szenzáció lehet belőle. Martina Hingis ugyanis vegyes párosban térne vissza a londoni olimpián – ráadásul Roger Federerrel.

Martina Hingis sejtelmes nyilatkozatot tett

Érdekes hír látott napvilágot az egykori teniszező, Martina Hingis kapcsán, aki állítólag a londoni olimpiára visszatérne és vegyes párosban indulna – Roger Federerrel. „Igaz a hír. Federer ugyan nem személyesen keresett meg engem ezügyben, de a stábjának egyik tagja beszélt velem ennek a lehetőségéről” – ismerte el az információt Hingis. „Néhány páros mérkőzést kellene játszanom ahhoz, hogy jó formába lendülhessek, de ki tudja mit hoz a jövő…” – adott alapot a visszatéréséről szóló mendemondáknak a svájci klasszis.

A most 30 esztendős Hingis 2007 novemberében vonult vissza. Pályafutása során 37 tornát nyert meg, emellett pedig öt Grand Slam tornát is meg tudott nyerni. Hingis korábban játszott már közösen Federerrel, méghozzá a nem hivatalos vegyes csapat világbajnokságnak számító Hopman Kupán, ahol győztek is. A Perthben rendezett döntőn akkor a Szeles Mónikával és Jan-Michael Gambillel felálló amerikaiakat győzte le.