Szépségkirálynő

Lipcsei Betta, a Sport TV arca nyerte a Miss Universe Hungary címét

Címkék:

A Harmadik Félidő 23 éves műsorvezetője, Lipcsei Betta nyerte a Miss Universe Hungary 2011 címét, így ő képviselheti hazánkat a világdöntőben.

Lipcsei Betta - Fotó: tv2

A Szépségkirálynő, így a Miss World Hungary címét Szunai Linda, a Miss Earth Hungary koronáját pedig Szabó Dóra nyerte el, míg a közönség díjas Weisz Fanni lett.

Lipcsei Betta a kép bal szélén látható - Fotó: origo.hu

A kislányként Paolo Maldiniért rajongó Lipcsei Betta hat-hét éves korábban járt először focimeccsen, de a Fradi BL-meccseire is szívesen emlékszik. Elmondása szerint fiús lány volt, és sose gondolt arra, hogy egyszer elindul egy szépségversenyen, gyermekkorában a sport körül forgott minden álma.

Betta jelenleg a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának arca, és csak remélni tudjuk, hogy a Miss Universe Hungary címmel járó kötelezettségek nem okozzák majd a sportszerető közönség által igen kedvelt műsorbéli szerepének feladását.

A sportszeretete és neve miatt sokak által Lipcsei Péter húgának tartott szarvasi lány valójában nem rokona a Ferencváros volt játékosának, habár az ő családjában is többen fociznak.