NB I

Az első ötbe kerülés a cél Újpesten

Az Újpest labdarúgócsapatának vezetősége az előző idényben elért hatodik helynél jobb szereplést vár az együttestől a pénteken rajtoló 2011-2012-es szezonban, a legjobb ötbe kerülést fogalmazta meg célkitűzésnek.

Mészöly Géza (balra) és Bartha Csaba a pénteki sajtótéjékoztatón

Ez a pénteken délután megtartott sajtótájékoztatón hangzott el, amelyen Dr. Bartha Csaba ügyvezető igazgató, illetve Mészöly Géza vezetőedző mellett jelen volt  a lila-fehérek két „régi-új” rutinos játékosa, Fehér Csaba valamint Kabát Péter is.

Az Újpest FC Kft. ügyvezető igazgatói tisztét július 1. óta betöltő Bartha szakmai kérdésekben nem kívánt állást foglalni, de elmondta, hogy a menedzsment részéről az első öt hely valamelyikének megszerzése a célkitűzés.
 
"A szakmai kérdésekbe most nem mennék bele, de ahogy elnéztem az edzéseket, a csapat sem unatkozott. Továbbra is folyamatosan tájékozódom a menedzsmentben, áttekintem az elmúlt évek anyagait, és sajnos meglehetősen sok hiányosságot látok, így egyértelmű számomra, hogy több szinten is változtatni kell. A változtatások szervezésbeli változtatások lesznek, amelyek a kft. belügyébe tartoznak, így erre nem szeretnék részletesebben kitérni, de az biztos, hogy a változások a jövő héten kezdődnek majd, és bízom benne, hogy ez egy-két hét alatt le is zajlanak. Érkezésemkor elmondtam, hogy lehetnek személyi változások. Most már kijelenthetem, hogy lesznek, akik távoznak a menedzsmentből, ugyanakkor érkeznek is majd az adott pozíciókba. Az OTP Bank Liga 2011/2012-es szezonjára a vezetőség a tavalyi 6. helyezésnél jobb, azaz az első öt hely valamelyikének megszerzését tűzte ki célul a csapatnak" - olvasható az ügyvezető igazgató nyilatkozata a ujpestfc.hu-n.