Sorsolás

A Ferencváros az Alkmaart, a KTE az Atlético Madridot is kaphatja a következő körben

Pénteken újra sorsolnak a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőjében. Amennyiben a Videoton az első meccsen elszenvedett 2-0-s veresége után továbbjut a Graz ellen, kiemeltként folytathatja, a Ferencváros pedig akár a holland AZ Alkmaarral is találkozhat. A Paksra a Stoke City is várhat a következő körben, a Kecskemét még az Atlético Madriddal is összekerülhet.

Grúzéknak van a legtöbb esélyük a továbbjutásra

A magyar kupacsapatok lehetséges ellenfelei:

Videoton: Genk (belga), Pjunyik (örmény) vagy Viktoria Plzen (cseh), Valletta (máltai) vagy Ekranas (litván), Zestafoni (grúz) vagy Dacia Chisinau (moldáv), Malmö (svéd) vagy Tórshavn (feröeri)

Ferencváros: AZ Alkmaar (holland), Rudar Pljevlja (montenegrói) vagy Austria Wien (osztrák), Bursaspor (török), Zeljeznicar (bosnyák) vagy Sheriff (moldáv), Suduva (litván) vagy Elfsborg (svéd)

Kecskemét: Atlético Madrid (spanyol), Young Boys (svájci), Mladá Boleslav (cseh), Crvena Zvezda (szerb), Alanyija Vlagyikavkaz (orosz)

Paks: Sparta Praha (cseh), Stoke City (angol), Anorthosis (ciprusi) vagy Gagra (grúz), Glentoran (északír) vagy Vorskla Poltava (ukrán), Hearts (skót)