Átigazolás

Átadólistára kérte magát Luka Modric

Egybehangzó angol sajtóinformációk szerint a Tottenham horvát középpályása, Luka Modric átadólistára kérte magát klubja vezetőinél. A futballista korábban azt nyilatkozta, hogy nem szeretné megtenni ezt a lépést, de a jelek szerint elfogyott a türelme.

Modric türelme elfogyott, átadólistára tetette magát

Modric néhány hete azt nyilatkozta, hogy bízik Daniel Levy klubelnökben, aki azt ígérte neki, hogy ha bejelentkezik érte egy topcsapat, akkor tárgyalni fognak lehetséges átigazolásáról.

"Barátként akarom elhagyni a Tottenhamet. Élveztem az itt töltött időt, de most már kipróbálnám magam más klubban is" - nyilatkozta még nyaralása alatt a középpályás. - Megállapodtunk az elnökkel, amikor aláírtam az új szerződést. Az mondta, hogy ha bejelentkezik értem egy másik klub, akkor megfontolják az ajánlatot. (...) Beszélni fogok az elnökkel a jövőről. Nem fogom követelni, hogy engedjen el, mert ez tiszteletlenség lenne. Reménykedem benne, hogy meg tudnak egyezni a másik féllel, mindenki számára kielégítő módon."

Nos, Modric mégis erre a lépésre kényszerült, mert az elnök nem hajlandó szóba állni a "lerázhatatlan" Chelsea-vel, a Kékek az angol bulvárlapok szerint újabb és újabb ajánlatokat tesznek a horvát válogatottért, amit újra és újra elutasít a Tottenham. A legutolsó ajánlat 27 millió fontról szólt.

A Mirror szerint Modric a Spurs dél-afrikai edzőtáborában írásban nyújtotta be kérelmét a vezetőségnek.