Férfi kézilabda

Sportágat váltottak a Pick Szegednél

A nyáron igazolt játékosok közül a Pick-nevelés Buday Dániel, az egykori szegedi játékos, Czina József és a horvát beállós Antonio Pribanic volt ott az első foglalkozáson.

Az első edzésen a focilabdáé volt a főszerep - Fotó: delmagyar.hu

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata megkezdte a felkészülést a 2011/2012-es szezonra. Skaliczki László már megmozgatta a fiait, igaz, az első tréningen még a futball játszotta a főszerepet.

"Hathetes programot készítettem, az első hét a ráhangolódásé, a felmérésé lesz. Ezután egy kemény felkészülés következik, benne egy magaslati szerbiai edzőtáborral, egy doboji nemzetközi tornával, amelyen a BL-győztes Barcelona is szerepel, majd zárásként egy magyarkanizsai viadallal. Ez lesz első osztályú edzőként a 22. idényem, amit nagy izgalommal várok" - tette hozzá a vezetőedző a delmagyar.hu-nak.

A nyáron igazolt játékosok közül a Pick-nevelés Buday Dániel, az egykori szegedi játékos, Czina József és a horvát beállós Antonio Pribanic volt ott az első foglalkozáson. A juniorválogatottal készülő Ancsin Gábor és a szerb válogatott Rajko Prodanovics igazoltan hiányzott az első foglalkozásról.