Átigazolás

Tévez visszatér a Corinthiansba?

A Corinthians 37 millió fontos ajánlatot tett Carlos Tévezért a Manchester Citynek, az argentin csatár pedig kapva kapna az alkalmon, hogy visszatérhessen Dél-Amerikába.

Tévez Libertadores Kupát szeretne nyerni a Corinthinasszal

A Corinthians ugyan Sao Paolóban, Brazíliában székel, Tévez szülővárosa pedig Buenos Aires, de a csatár így is szíves-örömest igazolna a brazilokhoz, vissza, ugyanis 2004 és 2006 között már erősítette a klubot. "A tárgyalások már megkezdődtek, kapcsolatban vagyunk a Corinthiansszal. Az ő álma az, de az enyém is, hogy visszatérjen a Corinthiansba. Azt mondta, hogy van egy nagy álma, Libertadores Kupát akar nyerni. A Corinthians ajánlatot tett érte, a Manchester Cityn múlik minden" - nyilatkozta Kia Joorabchian, a 27 éves csatár menedzsere.

Az átigazolási időszak július 20-án zár Brazíliában, így könnyen lehet, hogy a jelenleg a Copa Américán érdekelt Téveznek már vissza sem kell térnie Manchesterbe. Ugyanakkor pár hete Joorabchian még arról beszélt, hogy mégis maradhat ügyfele a gyárvárosban, mivel azon fáradozik, hogy rábírja feleségét a költözésre...

A Corinthians a hírek szerint "első körben" 37 millió fontot ajánlott a csatérért, ami messze van a City által kért 50 milliótól, a brazil egyesület azonban évente 50 milliót kasszíroz a tévéközvetítések után, és 23-mat a mezszponzortól, így lenne miből visszahozniuk az egykori közönségkedvencet.