Európa Liga

Jók az esélyeink a Fradi ellen - Morrison

A Ferencváros egykori jamaicai játékosa jelenleg a zöld-fehérek Európa Ligás ellenfelénél, a norvég Aalesundsnál profiskodik. Morrison szerint a skandináv együttesnek jók ez esélyei.

Jason Morrison 2008 és 2010 között szerepelt a Ferencváros csapatában, ahol ez idő alatt 43 találkozón lépett pályára. A jamaicai középpályás a kilencedik kerületből tavaly Norvégiába tette át székhelyét, előbb a Stromgotsedhet, majd az Aalesunds alakulatához került.

A Ferencváros éppen utóbbi gárdával találkozik az Európa Liga-selejtezőjének második fordulójában, tehát Morrison ismerős közegben találja majd magát a csütörtöki, budapesti mérkőzésen - igaz az akkori csapatból sokan nincsenek már a zöld-fehér klubnál.

Morrison volt csapat ellen szerepel "Majdnem senki sem maradt abból a csapatból, akikkel együtt játszottam. Mivel nem tudom, kik fogják alkotni az ellenfél keretét, így nehéz megtippelni az esélyeket. Mondhatjuk, hogy amelyik csapat majd továbbjut, az a jobb."- nyilatkozta a norvég Aftenposten nevű lapnak a jamaikai válogatott labdarúgó. 

"Ezzel együtt azt hiszem, jó esélyeink vannak a Ferencváros ellen. Két szép évet töltöttem a magyar csapatnál, kíváncsian várom, hogyan fogadnak majd a szurkolók"- mondta a 27 éves középpályás.