Golf

Tiger Woods fontos bejelentésre készül

  • VNA
Címkék:

Az amerikai Golf Channel-en tesz fontos nyilatkozatot hétfőn Tiger Woods, aki vélhetően huzamosabb ideig felhagy a versenyzéssel.

Fontos bejelentésre készül az egykori világelső golfozó, Tiger Woods. Az amerikai játékos a hírek szerint a Golf Channel névre hallgató tematikus csatornán beszél majd pályafutása egy meghatározó döntéséről. A 14-szeres major győzteshez közel állók szerint a bejelentés arról szól majd, hogy Woods hosszabb időre abbahagyja a versenyzést, hogy az őt régóta kínzó térdsérülése rendbe jöjjön.

„Tanultam a hibáimból és most mindent jól akarok csinálni. Nem fogok addig játszani, amíg nem vagyok teljesen egészséges. Abban bízok, hogy a legjobb éveim még előttem vannak és a jövővel kapcsolatban is optimista vagyok” – nyilatkozta még korábban Woods, aki sérülése miatt a US Openen nem indult el és minden valószínűség szerint kénytelen lesz kihagyni a hamarosan sorra kerülő British Opent is. Az amerikai játékos idén tavasszal a Players Championshipen fájós térddel is vállalta a játékot, ami utólagos bevallása szerint rossz döntés volt, hiszen emiatt lett komolyabb a térdsérülése.