Spanyol foci

Jővőre a Real lesz a bajnok - Beckham

A Manchester United, a Real Madrid valamint a Milan egykori játékosa szerint a madridiak José Mourinho irányításával minden címet begyűjthetnek, jövőre pedig letaszítják a Barcelonát a spanyol klubfutball trónjáról is.

A jelenleg az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban szereplő Los Angeles Galaxyban futballozó világsztár egy spanyol lapnak adott nyilatkozatában elmondta: egykori csapata a portugál zseni segítségével mindent képes lehet megnyerni.

Beckham volt csapatát méltatta
"Madridban egy nagyon erős csapatot építenek, kiváló labdarúgókkal, olyan támadókkal, akiktől rettegnek az ellenfelek. Nincs kétségem afelől, hogy mindent megnyerhetnek" - mondta a 2003 és 2007 között négy szezont a Madridnál töltő egykori "galaktikus". " Emellett a Realnál dolgozik a világ egyik legjobb edzője, a zseniális Mourinho, aki mindegyik csapatánál bizonyította fantasztikus tehetségét."

Az angol válogatott egykori csapatkapitánya szerint Mourinho segítségével a következő szezonban a madridiak megtörik a Barcelona uralmát a spanyol bajnokságban.

A LA Galaxy és a Real Madrid jövő héten egy felkészülési mérkőzést vív majd egymással - vagyis összejöhet a "nagy" találkozás Beckham és Cristiano Ronaldo között.

A két játékos pályafutásában és magánéletében is sok a közös vonás, nem csoda, ha "Becks" már alig várja a találkozót a portugál szélsővel. "Ronaldo egy jelenség, az egyik legjobb futballista. Remélem játszhatok ellene" - mondta a 36 éves Beckham, aki csapata legutóbbi bajnokiján egy szögletből szerzett győztes találatot