Brit Nagydíj

Hamiltont édesapja is marasztalja a McLarennél

megosztom

A fiatal világbajnok menedzsereként is dolgozó édesapa korábban már többször nyilatkozott úgy, hogy fiát csakis egyetlen Formula-1-es csapatban, a McLaren Mercedesben tudja elképzelni, más istálló szóba sem jöhetne nála.

A 26 éves, 2008-ban világbajnoki címet szerző Hamilton ügyes-bajos dolgait jelenleg egyébként Simon Fuller, a szigetország ünnepelt sztár-menedzsere intézi, a rossz nyelvek szerint neki köszönhető az is, hogy a brit pilóta fejében megfordult az elszerződés, és Kanadában állítólag tárgyalt is a Red Bull csapatfőnökével, Christian Hornerrel.

Ezekre a hírekre reagált a napokban a versenyző édesapja, Anthony, aki jelenleg a Force Indiánál versenyző Paul di Resta menedzsereként tevékenykedik.

"Nincsen semmi gond, nem kell az autó gyengesége miatt elhagynia a csapatot. Csak egy egészen apró dolog hiányzik a sikerhez, és ő meg fogja találni" - nyilatkozta még a Brit Nagydíj rajtját megelőzően a Hamilton-papa.

"A fiam és a McLaren viszonya olyan, mint egy házasság: az egész életre szól, és bár vannak benne hullámvölgyek, megéri kitartani mellette" - zárta nyilatkozatát egy sokat mondó hasonlattal Hamilton úr.

megosztom