Átigazolás

40 millióért nem vesszük meg Hamsíkot - Galliani

A Milan ügyvezető igazgatója, Adriano Galliani kijelentette: ha a Napoli vezetése nem hajlandó engedni a 40 millió eurós árból, Marek Hamsík nem lesz a bajnok milánóiak játékosa.

Adriano Galliani, a Milan ügyvezető igazgatója - Fotó: AFP
Az olasz sajtó hetek óta szeretné "összeboronálni" az AC Milant és Marek Hamsíkot, de az üzlet egyelőre nem akar összejönni. Habár a szlovák válogatott legértékesebb játékosa már többször hangoztatta, hogy szíve szerint elhagyná a Napoli együttesét és a Milanban folytatná pályafutását, a két klub ezidáig nem tudott megegyezni a játékos vételáráról.

Adriano Galliani a Sportmediasetnek nyilatkozva elmondta: amennyiben Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke nem hajlandó engedni Hamsík árából, akkor köszönik szépen - nem szerződtetik a tarajos fizurájú támadó középpályást.

"Ha De Laurentiis továbbra is ragaszkodik a 40 millió euróhoz, akkor nem sok esélyt látok rá, hogy Hamsík Milánóba költözzön"- így Galliani szavai.

A Milan a hírek szerint Alberto Aquilani és Riccardo Montolivo megszerzésén gondolkozik, a két játékos valamelyikével szeretnék ugyanis pótolni a nagy rivális Juventushoz távozó Andrea Pirlót.