Videoton

Elek Ákos és Sándor György sérülése sem súlyos

Elek Ákos egy szerencsétlen ütést kapott az állára, Sándor Györgynek pedig ráléptek a lábára a Kecskemét elleni Szuperkupa-finálén.

Sándor György minden bizonnyal pályára léphet a Sturm ellen - Fotó: vidi.hu

Elek Ákos és Sándor György is kisebb sérülést szenvedett a Videoton 1-0-s győzelmével végződő Szuperkupa-döntőn. Dr. Kovács Tibor csapatorvos azonban a fehérvári egyesület honlapján megnyugtatta a szurkolókat: nincs szó komolyabb sérülésekről.

"Elek Ákos egy szerencsétlen ütést kapott az állára - vagy könyökkel, vagy vállal, ezt szerintem ő sem tudná megmondani - és kívül-belül felrepedt a szája. A legnagyobb problémát az okozta, hogy mérkőzés közben a vérzést elég nehéz volt csillapítani. Az akut szakaszon túlesve viszont ez már nem nagy probléma, hamar meg fog gyógyulni. Néhány napig még az étkezésben és a mimikában - például mosolygásban - kicsit zavarni fogja Ákost a száján lévő seb, de ismétlem, a legfontosabb dolog az, hogy nem egy súlyos sérülésről van szó" - mondta Kovács, aki beszélt a másik sérült állapotáról is.

 "Sándor Gyurival még az éjjel bementünk a kórházba, mert félő volt, hogy a bal lábujján megrepedt a csont, ugyanis mérkőzés közben ráléptek a lábára. Szerencsére a röntgen ezt nem támasztotta alá, úgyhogy zúzódással megúszta csapatunk középpályása. Még az éjjel megkezdtük a terápiát, jegeltük és különböző pakolásokat raktunk a sérült lábujjra mely csillapítja a duzzanatot és a vérömlenyt. Ezt követően derül majd ki, hogy érez-e még Sándor Gyuri bármilyen fájdalmat. Vele kapcsolatban is úgy fogalmaznék, hogy gyors gyógyulásra számítok" - tette hozzá a a csapat orvosa.