Női kézilabda

Juhász Gabriella sajnálja, hogy nem tudott megegyzni a DVSC-vel

A DVSC néhány hete jelentette be, hogy nem tudott megegyezni a magyar női kézilabda-válogatottban is szereplő szélsővel, Juhász Gabriellával. A játékos most a handball.hu internetes oldalon megjelent nyílt levelében fogalmazta meg gondolatait az üggyel kapcsolatban.

"Őszintén sajnálom, hogy ennyire félrement a kommunikáció köztünk" - kezdte sorait Juhász Gabriella a handball.hu-n. "Szerettem volna a továbbiakban is Vili Bával (Köstner Vilmossal - a szerk.) együtt dolgozni, ezért számomra nem volt kérdéses, hogy két külföldi ajánlatomat is visszautasítottam. Május végén elmentem a válogatotthoz és a selejtező végéig abban a tudatban voltam, hogy még egy évet hosszabbítok a Lokival. Túlzás nélkül mondhatom, életem egyik legnehezebb szakaszában vagyok."

A szélső még mindig csapatot keres, de arról nem akart részletesen értekezni, hogy miért nem tudott megegyezni Gellén András ügyvezetővel. Azt viszont kiemelte, hogy az elmúlt két év, amit Debrecenben töltött, nagyon sokat jelent számára: "Olyan mélységeket és sikereket éltem át a csapattársaimmal, és a szurkolókkal ami nap mint nap erőt is hitet adott nekem. Köstner Vilmos fáradhatatlan munkájának és kitartásának köszönhetően pedig olyan fejlődésen mentem keresztül, ami a későbbiekben csak a hasznomra válhat. És itt szeretném megemlíteni Gellén Andrást is, akinek szintén csak köszönettel tartozom, időt, pénzt, energiát nem sajnálva tesz azért, hogy Debrecenben a női kézilabda hírnevét öregbítse. Köszönöm a Szurkolóknak a támogatást, külön köszönöm azoknak, akik nekem személyesen szurkoltak!"