Átigazolás

Bale 50 millió eurót is megérne a Barcának

A katalán óriás szenzációs ajánlattal rukkolhat elő: sajtóhírek szerint hajlandóak lennének 50 millió eurót fizetni a Tottenham Hotspurs kiváló szélsőjéért - de majd csak jövőre.

Bale megszerzéséért nagy harc várható
Ha a játékos a következő szezonban is úgy teljesít, ahogy tette azt idén, a katalánok terveik szerint egy visszautasíthatatlannak tűnő, 50 millió eurós ajánlattal állnának elő. 

A tavalyi Bajnokok Ligája szezon egyik nagy felfedezettje - aki a 2010/2011-es idényben elnyerte Angliában az Év játékosa díjat -  a goal.com internetes portál szerint idén bizonyosan marad a White Hart Lane-en, de jövőre már gránátvörös-kék mezbe öltözhet.

A portál szerint a BL-győztes Barcelona már idén előkészítené a transzfert, mivel a játékosért folytatott harcban komoly riválisokra tehet szert. A Real Madrid valamint az Inter által is megkörnyékezett walesiért kínált összeg új brit átigazolás rekord lenne - ez pedig mindenképpen jó alapnak tekinthető a sikeres átigazolást illetően.

Ugyan Harry Redknapp és a Spurs vezetősége mindenáron ragaszkodna legértékesebb játékosához, ám azt Londonban is elismerik, hogy hosszú távon nagyon nehéz lesz megtartani a 21 éves középpályást - főleg ha továbbra is tartani tudja remek formáját.

Bale a mögöttünk álló szezon hajráját sérülés miatt kihagyta, de a hírek szerint a héten újra bekapcsolódhat a munkába. Természetesen Európa számos élcsapata árgus szemekkel figyeli, hogy a szélvészgyors játékos milyen állapotban is tért vissza...