Átigazolás

A Málaga 35 millió eurót ajánlott Sneijderért

A 2010-ben katari tulajdonosi kézbe került spanyol Málaga 35 milliós ajánlatot tett az olasz Internek a holland válogatott Wesley Sneijderért.

Sneijdert kiszúrta magának az arab sejk

A 2010-es Bajnokok Ligája-győztes milánói csapat egyik húzóemberét már több sztárcsapattal is hírbe hozták az idei átigazolási szezonban, ám ezúttal egy igen meglepő információ látott napvilágot.

A Internazionale 10-eséért ugyanis a óriási léptékkel fejlődő - játékosok tucatját igazoló -  spanyol középcsapat (?) tett 35 millió eurós ajánlatot.

Kérdés, hogy a Manchester United által is "kerülgetett" világbajnoki ezüstérmes támadó középpályást mennyire érdekli ez a "kihívás".

Nem Wesley Sneijder lenne az egyetlen nagy fogása a málagai klubvezetőknek, hiszen eddig már sikerült megszerezniük a holland Ruud Van Nisterooyt és Joris Mathijsnent, az 51-szeres spanyol válogatott Joaquínt, a francia Jerémy Toulalant, Sergio Sanchezt és Nacho Monrealt, valamint Ignacio Monrealt is.

Abdullah al Thani sejk nem sajnálja a pénzt legújabb "hobbijától", feltehetőleg lesznek még neves igazolások a Primera División legutóbbi kiírásának 11. helyén végző andalúz csapatnál.