Videó

A labdáért ugrott a baseball szurkoló - meghalt

  • VNA

Különös és tragikus baleset történt a Texas Rangers baseball mérkőzésén. Egy férfi lelkesen ugrott a labdáért, de hét métert zuhant és meghalt.

Nem először fordul elő halálos baleset az észak-amerikai baseball bajnokságban. A Texas Rangers egyik szurkolója a csütörtöki mérkőzés második inningjében a Josh Hamilton által megütött labdáért ugorva esett át a korláton, majd hét métert zuhant. A szerencsétlen érkezésnél a nyakát törő szurkoló a helyszínen életét veszítette.

Szinte teljesen hasonló baleset történt tavaly júliusban ugyanebben a stadionban, ahol egy labda elkapásáért vetődő szurkoló a tribün második szintjéről az elsőre esett, de ő megúszta törésekkel a balesetet. „Őszintén sajnáljuk, ami történt, ez a tragikus baleset különösen Josh Hamiltonnak okozhat lelki sebeket. Együttérzésünket tolmácsoljuk a gyászoló család felé.” – mondta a klub tulajdonosa Nolan Ryan. Az esetről készült videó egyébként mutatja ugyan az esést, de annak mélységét nem látjuk és a két riporter is jót kuncog a lelkes apukán, akinek ekkor még nem volt sejthető a tragikus sorsa. A helyi tűzoltók kötelékébe tartozó szurkoló az esés után még magánál volt, de a kórházba szállítást követően életét veszítette, így a vele szurkoló fia is csak később értesült a hírről.