Átigazolás

A Juventusnál Higuaín neve is felmerült

Mivel sem az argentin Sergio Agüero sem az olasz Guiseppe Rossi megszerzése nem tűnik könnyű feladatnak, a Juventusnál most felmerült az argentin Gonzalo Higuaín neve is.

Higuaín a Juventusnél "képbe" került
A torinóiak már hetek óta "kergetik" Diego Maradona vejét, az Atlético Madridban futballozó Sergio "Kun" Agüerót, de egyelőre nem sikerült megállapodni a játékos szerződtetéséről. Ugyan az olasz klub elöljárói rendre pozitívan nyilatkoznak a játékos megszerzésével kapcsolatban, lassan egy hónapja húzódik az ügylet.

Agüero mellett az olasz válogatott Giuseppe Rossit is kinézte magának a Juventus, de a Villareal gólerős támadójáért bizony megkéri az árát.

A zebramezesek dolgát csak nehezíti, hogy a fent említett két játékosért olyan riválisokkal kell megküzdeniük, mint a Real Madrid valamint az FC Barcelona.

Éppen ezért a legnépszerűbb olasz klubnál minden eshetőségre szeretnének felkészülni - így merülhetett fel az argentin válogatott Gonzalo Higuaín neve is.

A calciomarcato.it értesülései szerint a Juventus forgatókönyve szerint Higuaín Agüero valamint Neymar esetleges érkezésével komoly konkurenciával kellene megküzdeni a kezdőbe kerülésért a Reálnál , így könnyedén elcsábíthatnák Madridból a Juvéba. Az biztos, hogy Torinóban nagyon szeretnének egy világklasszis támadót szerződtetni...