Átigazolás

Wes Brown után O'Shea is a Sunderlandhez került

Wes Brown után egy másik ős-manchesteri játékost is leigazolt a Sunderland csapata: az ír John O'Shea 2015-ig írt alá a hatszoros angol bajnokhoz.

O'shea '98 óta tartozott a United kötelékébe

Az ír válogatott labdarúgó átigazolási díját a felek nem hozták nyilvánosságra, de azt igen, hogy a Manchester Unitedtől távozó védő négy évre kerül a Sunderland csapatához. A Steve Bruce irányította együttes nemrégiben a 31 éves Wes Brown szerződtetését is bejelentette, tehát rövid időn belül két "vörös ördög" és csatlakozott a "fekete macskákhoz".

"John a Manchester United védelmének egyik állandó pontja volt közel egy évtizeden keresztül, ami azt mutatja, hogy egy fantasztikus játékossal sikerült megállapodást kötnünk" - kommentálta a sunderlandi vezetőedző a megállapodás létrejöttét.

Természetesen - akárcsak Wes Brown esetében - Sir Alex Ferguson is elbúcsúzott a játékostól néhány kedves szóval. "Ő számos érmet nyert a csapattal, és valamennyit kiérdemelte, John a United szellemiségének egyik példaképévé vált. Örülök, hogy egy olyan csapatba került, amelyben rendszeres játéklehetőséghez juthat" - idézi a skót szakember szavait a manchesteriek hivatalos honlapja.

O'Shea 1998 óta tartozott a United felnőtt csapatához, és két "félszezont" leszámítva azóta is az Old Traffordon futballozott.