Európa Liga

A Tromsö ellen ennél több kell - Kis Károly

A vendégek vezetőedzője elmondta, még soha nem játszottak akkora stadionban, mint a székesfehérvári, míg Kis Károly már a Tromsöről beszélt.

A Paks 4-0-ra verte a Santa Coloma csapatát Székesfehérváron, így összesítésben 5-0-val jutott túl andorrai ellenfelén. A találkozó után a vendégek trénere, Lluis Miquel és a paksi vezetőedző, Kis Károly értékelte a látottakat.

"Nagy volt a különbség a két csapat között, mivel a Paks profi labdarúgókból áll, mi pedig egy félprofi csapat vagyunk. Még nem játszottunk ekkora stadionban, azt tudtuk, hogy vannak hiányosságaink. Nagyon jól éreztük magunkat Magyarországon, bár nem sokat láttunk a városból, de délelőtt volt egy kis városnézésünk Budapesten. Nagyon köszönjük a vendéglátást, további sok sikert kívánok a Paksnak" - mondta a vendégek edzője.

Kis Károlyék már a norvégok ellen készülnek"A mérkőzés eredménye úgy alakult, ahogy vártuk, tudatosan megpróbáltuk széthúzni az ellenfél védekezését. A 4-0 önmagáért beszél, nemzetközi mérkőzésen ez dicséretes. Tény, hogy a ziccerekben jobb döntéseket kellett volna hoznunk, szünetben megnyugtattam a játékosokat, mert a játék minősége jobb volt, mint a kinti mérkőzésen. Viccesen azt mondanám, ennyi helyzetet nem tudunk kihagyni a Tromsö ellen, mert nem lesz ennyi helyzetünk. Nem titok, hogy már elkezdtünk felkészülni belőlük. Rendkívül erős csapatról van szó, a maximumot kell nyújtanunk, mert lehet, hogy csak két-három helyzetünk lesz. Ennél több kell a norvégok ellen" - jelentette ki Kis Károly a találkozó után.